Mijn favorieten

Nieuws

VERKOCHT | Achterbos 21 Vinkeveen
Geplaatst op: 30 september 2019
Soms kom je van die pareltjes tegen, die zijn al verkocht voordat ze online geplaatst kunnen worden. Zo ook dit compleet gerenoveerde huis in Vinkeveen! Gelukkig hebben we de foto’s nog. We wensen de kopers heel veel geluk toe met hun nieuwe huis ??
VERKOCHT | Eiland in de Vinkeveense Plassen
Geplaatst op: 5 september 2019
Aan de Gemeenlandsevaart gelegen recreatieperceel met houten berging op een perceel van maar liefst 300m2 eigen grond.
VERKOCHT | Herenweg 259 - R6 Vinkeveen
Geplaatst op: 4 september 2019
DE VLAG KAN UIT ! Deze super gelegen recreatiewoning heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel plezier op dit mooie plekje aan de Vinkeveense Plassen!
AANGEKOCHT | Vogelenzangstraat 12-II Amsterdam
Geplaatst op: 24 juli 2019
Voor een van onze relaties hebben wij dit compleet gerenoveerde (2019) 3-kamer appartement met succes kunnen aankopen. Het appartement ligt op de tweede verdieping van circa 50m² met een ruim balkon op een top locatie in Amsterdam Zuid! Gelegen op Eigen Grond! 
NIEUW | Le Boulevard 4 Nijkerk
Geplaatst op: 17 juli 2019
Met zicht op de haven is deze recreatiewoning met recht Magnifique te noemen. In het nieuwe droompark ‘Bad Hulckesteijn’ in Nijkerk vindt u deze spiksplinternieuwe recreatiewoning uit 2018. De woning is onder architectuur gebouwd en geeft een compleet nieuwe dimensie aan het begrip recreëren. De woning is ruim van opzet, functioneel, eigentijds en stijlvol.
VERKOOPSTYLING TIPS | Verkoopstyling tips voor de woonkamer
Geplaatst op: 13 maart 2019
Bij het in de verkoop zetten van je huis is het een goede tijd om eens met een frisse blik naar je woning te kijken. Hoe maak je je eigen vertrouwde woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een koper die je niet kent?
VERKOCHT | Groenlandse Kade 20 Vinkeveen
Geplaatst op: 9 mei 2019
Bent u op zoek naar een woning die als een soepele warme deken om je heen valt? Zoek niet verder, deze hebben wij voor u gevonden! Luxe 2-onder-1 kap woning aan de Groenlandse kade te Vinkeveen. De woning is volledig verbouwd waarbij overal gedacht is aan luxe en comfort.
NIEUW | Amsterdamseweg 454 A-B-C Amstelveen
Geplaatst op: 25 april 2019
Aan de Amsterdamseweg in Amstelveen worden drie luxe klimaatvriendelijke appartementen gerealiseerd variërend in grootte en indeling. De appartementen komen binnenkort in de verkoop. Houdt onze website en social media in de gaten voor nadere informatie. Voor nadere informatie kunt u zich ook inschrijven op onze mailinglijst. Stuur daarvoor een mail naar info@berghrealestate.nl met uw contactgegevens.
VERKOCHT | Muijeveld 45 Vinkeveen
Geplaatst op: 24 april 2019
Goed onderhouden voormalige drive-in woning in de woonwijk Westerheul, een uiterst geliefde en kindvriendelijke wijk in Vinkeveen. Deze prachtige woning is volledig verbouwd waarbij de drive-in functie plaats heeft gemaakt voor een fantastisch ruime woonkamer en riante keuken. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers (voorheen 4) en een badkamer.
VERKOOPSTYLING TIPS | 5 interieurtips voor de hal
Geplaatst op: 4 april 2019
Een hal of gang is een praktische ruimte. Je hangt er je jas op, bergt er je schoenen en tassen op en qua styling wordt er meestal niet echt iets aan gedaan. Zonde vinden wij! Want vaak is deze ruimte wel het visitekaartje van je huis! "You never get a second chance to make a first impression!" en dat geldt zeker ook voor de entree van je huis. Met al die jassen, tassen, schoenen en rondslingerende sleutels wordt je hal al gauw erg rommelig. Met deze tips maak jij van je hal een mooie binnenkomer.
VERKOCHT | Waterhoenlaan 13 Vinkeveen
Geplaatst op: 6 maart 2019
Ruim uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd en de zolderetage is met twee grote dakkapellen getransformeerd tot ruime slaapetage met badkamer.
AANGEKOCHT | Spinel 2 Mijdrecht
Geplaatst op: 1 februari 2019
Voor een van onze relaties hebben wij met succes deze zonnige tussenwoning aangekocht. De woning staat op een prachtige plek met uitzicht over sierwater en kijkend naar de Aquamarijn in de geliefde woonwijk Hofland –Noord in Mijdrecht.
AANGEKOCHT | Penning 30 Mijdrecht
Geplaatst op: 28 januari 2019
Voor een van onze relaties hebben wij deze nette tussenwoning gelegen in de groene woonwijk Hofland-Zuid te Mijdrecht met succes kunnen aankopen. Deze woning is gebouwd in 1974 en is gelegen op loopafstand van een supermarkt, openbaar vervoer en eveneens op korte afstand van scholen, sportvoorzieningen en het dorpscentrum.
AANGEKOCHT | Achterbos 36 - R9
Geplaatst op: 17 december 2018
Droomperceel op droomlocatie voor toekomstige nieuwe vakantiewoning!
AANGEKOCHT | Waeterrijck 24 Vinkeveen
Geplaatst op: 10 augustus 2018
Vanuit eigen tuin direct met de boot de Vinkeveense Plassen op varen of vanaf eigen steiger het kraakheldere water inspringen. Voor een van onze relaties is deze droom werkelijkheid geworden. Deze luxe, vrijstaande villa aan het water van de Vinkeveense Plassen ligt op een perceel van 580 m² grond, heeft eigen parkeerplek op het terrein voor twee auto's en een riant dakterras op de derde woonlaag. Bent u ook op zoek naar unieke locatie op korte afstand van de Randstad, waar u permanent het vakantiegevoel ervaart? Neem dan eens contact op met onze makelaar. Wij helpen u graag bij uw zoektocht. 
AANGEKOCHT | Rietgans 4 Mijdrecht
Geplaatst op: 13 december 2017
Voor een van onze relaties hebben wij dit herenhuis in Mijdrecht met succes kunnen aankopen. Deze woning is gebouwd in 2006 en is gelegen op loopafstand van een supermarkt, openbaar vervoer en eveneens op korte afstand van scholen, sportvoorzieningen en het dorpscentrum.
VERKOCHT: Achterbos 50-R6 | VINKEVEEN
Geplaatst op: 10 augustus 2017
Klaar voor een Indian Summer? De kopers van deze recreatiewoning zeker wel! Op een super locatie in de Vinkeveense Plassen kunnen zij gaan genieten van al het moois dat ons plassengebied te bieden heeft.