Mijn favorieten

Nieuws

VERKOOP STYLINGTIPS | De keuken
Geplaatst op: 5 maart 2024
Bij de verkoop van een huis is het vooral belangrijk om aan potentiële kopers te laten zien wat een fijne woning je hebt. Dit geldt voor elke ruimte en dus ook voor de keuken. Je wilt dat potentiële kopers zichzelf al helemaal zien kokkerellen in jouw keuken. Zorg dus voor een opgeruimde en sfeervolle keuken wanneer jouw huis in de verkoop gaat.
Je hal als visitekaartje van je woning
Geplaatst op: 12 januari 2021
Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar wist je dat je hal het visitekaartje is van je woning? Dan wil je toch dat deze er uitnodigend uitziet?! Je krijgt immers maar 1 kans op een eerste indruk, ook als het gaat om je huis.
Van tandartspraktijk naar droomhuis
Geplaatst op: 8 januari 2021
Deze voormalige tandartspraktijk zal binnenkort worden omgetoverd tot een fantastisch gezinshuis!
VERKOOPSTYLING TIPS | Last-minute to do list voor verkopers
Geplaatst op: 19 februari 2020
Hoe poets je nu de dagelijkse gebruikssporen zo snel mogelijk weg als er kijkers komen? Daar hebben wij een handige checklists voor!
VERKOOPSTYLING TIPS | Verkoopstyling tips voor de woonkamer
Geplaatst op: 1 november 2019
Bij het in de verkoop zetten van je huis is het een goede tijd om eens met een frisse blik naar je woning te kijken. Hoe maak je je eigen vertrouwde woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een koper die je niet kent?
VERKOOPSTYLING TIPS | 5 interieurtips voor de hal
Geplaatst op: 1 september 2019
Een hal of gang is een praktische ruimte. Je hangt er je jas op, bergt er je schoenen en tassen op en qua styling wordt er meestal niet echt iets aan gedaan. Zonde vinden wij! Want vaak is deze ruimte wel het visitekaartje van je huis! "You never get a second chance to make a first impression!" en dat geldt zeker ook voor de entree van je huis. Met al die jassen, tassen, schoenen en rondslingerende sleutels wordt je hal al gauw erg rommelig. Met deze tips maak jij van je hal een mooie binnenkomer.