Mijn favorieten

AANKOOP

Het vinden van je droomwoning valt niet mee. Er zijn veel kopers op zoek naar het ideale plekje en het aanbod is relatief klein. Bezichtigingen, het biedingsproces, de koopakte, naar de notaris... er komt in korte tijd bijzonder veel op je af als koper. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van een makelaar die veel ervaring heeft op het gebied van huizen kopen én verkopen.

Een aankoopmakelaar is niet verplicht, maar het kan je wel veel opleveren: een lagere koopsom, het helder krijgen van je woonwensen en goed advies na het bezichtigingen van een woning. Bij Bergh Real Estate ben je aan het goede adres. Wij kunnen het aankoopproces voor je vereenvoudigen en helpen je graag verder! 

Heb je je droomhuis al gevonden, maar wil je wel graag dat onze makelaar de onderhandelingen voert over de prijs en aanvullende afspraken? Ook dat is een mogelijkheid. Als ervaren aankoopmakelaar begeleidt Bergh Real Estate je graag in je zoektocht naar de woning die bij jou past.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek of kom eens langs bij ons kantoor. Koffie en thee staan bij ons altijd klaar! 
 

EEN OVERZICHT VAN DOOR ONS AANGEKOCHTE WONINGEN:

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring