Mijn favorieten

AANGEKOCHT | Waeterrijck 24 Vinkeveen


_________________________________________________________________________________________________________________
Vanuit eigen tuin direct met de boot de Vinkeveense Plassen op varen of vanaf eigen steiger het kraakheldere water inspringen. Voor een van onze relaties is deze droom werkelijkheid geworden. Deze luxe, vrijstaande villa aan het water van de Vinkeveense Plassen ligt op een perceel van 580 m² grond, heeft eigen parkeerplek op het terrein voor twee auto's en een riant dakterras op de derde woonlaag.

Bent u ook op zoek naar unieke locatie op korte afstand van de Randstad, waar u permanent het vakantiegevoel ervaart? Neem dan eens contact op met onze makelaar. Wij helpen u graag bij uw zoektocht. 


De indeling van de woning is als volgt: 
Begane grond 
Aan de voorzijde van het perceel zien we twee ruime parkeerplaatsen op eigen terrein. Iets verder zien we een elektrisch schuifhek waarachter u ook nog ruimte heeft op eigen terrein voor bijvoorbeeld een derde auto of de winterstalling van uw boot. Via de overdekte entree komen we in de hal met een ruim toilet. In de woonkamer zien we een houten vloer met vloerverwarming en een sfeervolle gashaard. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur. Openslaande deuren brengen u naar de heerlijke tuin rondom de woning. In de inpandige berging zien we de opstelplaats van de c.v. installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. 

Eerste verdieping 
Vanaf de overloop hebben we toegang tot een zeer riante slaapkamer (voorheen 3 kamers) en de vergrootte badkamer. De slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en drie dakramen voor een prettige lichtinval. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en tweede toilet. De riante slaapkamer is eventueel terug te brengen tot twee of drie slaapkamers. 

Tweede verdieping 
Een vaste trap leidt u naar het ruime dakterras van ca. 35 m². 

Tuin 
De fraai aangelegde tuin bevindt zich geheel om de woning heen en grenst aan het water. In de tuin zien we verder een houten berging voor extra opslagruimte. Voldoende ruimte aan de eigen steiger (23 m.) om uw sloep of zeiljacht aan te meren! 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring