Mijn favorieten

UITGELICHT | Hulckesteijn 4 Nijkerk

Met zicht op de haven is deze recreatiewoning met recht Magnifique te noemen. In het nieuwe droompark ‘Bad Hulckesteijn’ in Nijkerk vindt u deze spiksplinternieuwe recreatiewoning uit 2018. De woning is onder architectuur gebouwd en geeft een compleet nieuwe dimensie aan het begrip recreëren. De woning is ruim van opzet, functioneel, eigentijds en stijlvol.

Het is een recreatiewoning die zich door de uitgekiende ruimteverdeling en zijn robuuste materialen prima leent om te verhuren, maar die door zijn charme, sfeer en comfort ook de ideale vakantiewoning vormt voor u en uw gezin. De woning wordt aangeboden met volledige inventaris en is ingericht voor 8 personen en is daarmee direct gereed voor verhuur c.q. bewoning. De woning mag het hele jaar gebruikt worden als recreatiewoning.

Om een goede indruk te krijgen van deze woning met al haar extra's leiden wij u graag een keer rond! U kunt een afspraak maken (gratis) voor een bezichtiging met onze makelaar via 0297-263263 of info@berghrealestate.nl

Voor meer informatie, foto's en de plattegronden: Hulckesteijn - Le Boulevard 4 | Nijkerk En natuurlijk is ook deze fantastische woning op Funda te vinden! 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring