Mijn favorieten

VERKOCHT | Groenlandse Kade 20 Vinkeveen


_________________________________________________________________________________________________________________
Aan de Groenlandse Kade - op steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen - ligt deze charmante en goed onderhouden 2-onder-1 kap woning. De woning is volledig verbouwd waarbij overal is gedacht aan luxe en comfort en de woning direct bij binnenkomst als een soepele warme deken om je heen valt. 

De woning ligt op een riant perceel met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Met haar hoogwaardige afwerkingsniveau, 4 slaapkamers een gezellige ruime woonkamer met gashaard en luxe keuken, is de woning perfect om direct te betrekken. De mooi aangelegde tuin met overkapping en buitenkeuken maken het plaatje compleet. Een plek om ultiem te genieten!

Om een goede indruk te krijgen van deze woning met al haar extra's leiden wij u graag een keer rond! U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging met onze makelaar via 0297-263263 of info@berghrealestate.nl

Voor meer informatie, foto's en de plattegronden: Groenlandse Kade 20 | Vinkeveen En natuurlijk is ook deze fantastische woning op Funda te vinden! 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring