Mijn favorieten

NIEUW | Amsterdamseweg 454 A-B-C Amstelveen


_________________________________________________________________________________________________________________

Aan de Amsterdamseweg in Amstelveen worden drie luxe klimaatvriendelijke appartementen gerealiseerd variërend in grootte en indeling. De appartementen komen binnenkort in de verkoop. Houdt onze website en social media in de gaten voor nadere informatie. Voor nadere informatie kunt u zich ook inschrijven op onze mailinglijst. Stuur daarvoor een mail naar info@berghrealestate.nl met uw contactgegevens.

Appartement A heeft een oppervlakte van ca. 130 men beschikt over een woonkeuken, ruime woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een patio. De moderne eetkeuken kijkt uit op het gezellige straatbeeld van de winkelstraat terwijl de heerlijk lichte woonkamer juist grenst aan een zonnige patio op het Zuid-Oosten. Een glazen corridor loopt langs de patio richting de achterste slaapkamer. In totaal beschikt het appartement over twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De achterste slaapkamer heeft tevens een inloopkast. Er is extra opslagruimte in de bijbehorende kelder.  

Appartement B heeft een oppervlakte van ca. 150 m2 en bevindt zich net als appartement A op de begane grond. Als extra beschikt dit appartement over een ruim souterrain met fantastische eetkeuken en ruime berging. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en twee ruime (slaap)kamers. Een vide leidt naar het souterrain. Ook beschikt het appartement over een patio tussen de woonkamer en de achterste slaapkamer. Via een corridor komt u in de achterste slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over een inloopkast en badkamer.

Appartement C heeft een oppervlakte van ca. 110 m2 en bevindt zich op de eerste en tweede etage. De eerste etage bestaat uit een ruime woonkeuken en een woonkamer. De woonkamer grenst aan een ruim dakterras. Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers met vaste kastruimte en een badkamer. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring