Mijn favorieten

VERKOCHT | Muijeveld 45 Vinkeveen

Goed onderhouden voormalige drive-in woning in de woonwijk Westerheul, een uiterst geliefde en kindvriendelijke wijk in Vinkeveen. Deze prachtige woning is volledig verbouwd waarbij de drive-in functie plaats heeft gemaakt voor een fantastisch ruime woonkamer en riante keuken. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers (voorheen 4) en een badkamer.

De grote woonoppervlakte, de diepe (25m!) en zonnige achtertuin èn een speelveld vlak voor de deur, maken dit huis tot de ideale gezinswoning. In de directe omgeving kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht bij winkelcentrum Zuiderwaard en er is keus uit diverse basisscholen, voortgezet onderwijs is op fietsafstand bereikbaar evenals diverse sportvoorzieningen. Kortom, een ideaal gezinshuis in een kindvriendelijke buurt.  

Bent u ook op zoek naar een woning in het gezellige Vinkeveen, maar heeft u het gevoel dat u telkens achter het net vist? Neem dan eens contact met ons op! Wij kunnen u zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar helpen bij de aankoop van uw droomhuis.

Bergh Real Estate | 0297 - 263 263 | info@berghrealestate.nl 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring