Mijn favorieten

VERKOCHT | Muijeveld 45 Vinkeveen


_________________________________________________________________________________________________________________
Goed onderhouden voormalige drive-in woning in de woonwijk Westerheul, een uiterst geliefde en kindvriendelijke wijk in Vinkeveen. Deze prachtige woning is volledig verbouwd waarbij de drive-in functie plaats heeft gemaakt voor een fantastisch ruime woonkamer en riante keuken. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers (voorheen 4) en een badkamer.


De grote woonoppervlakte, de diepe (25m!) en zonnige achtertuin èn een speelveld vlak voor de deur, maken dit huis tot de ideale gezinswoning. In de directe omgeving kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht bij winkelcentrum Zuiderwaard en er is keus uit diverse basisscholen, voortgezet onderwijs is op fietsafstand bereikbaar evenals diverse sportvoorzieningen. Kortom, een ideaal gezinshuis in een kindvriendelijke buurt.  


Om een goede indruk te krijgen van deze woning met al haar mogelijkheden, leiden wij u graag een keer rond! U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging met onze makelaar via 0297-263263 of info@berghrealestate.nl.


Voor meer informatie, foto's en de plattegronden van deze woning klikt u HIER. En natuurlijk is deze fantastische woning ook op Funda te vinden: https://www.funda.nl/koop/vinkeveen/huis-86583612-muijeveld-45/
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring