Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vinkenkade 77 189 in Vinkeveen 3645 BX

Vinkenkade 77 189

3645 BX Vinkeveen
€ 395.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Op fantastische locatie in park Buitenborgh gelegen luxe vrijstaande recreatiewoning van het type Spanker. Luxe, stijl en comfort kenmerken deze direct aan vaarwater gelegen woning. De woning ligt op een ruim hoekperceel van circa 353m2 en het aangrenzende water biedt een rechtstreekse doorvaart naar de Vinkeveense Plassen.

De indeling van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2000 Woonoppervlakte 72 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Op fantastische locatie in park Buitenborgh gelegen luxe vrijstaande recreatiewoning van het type Spanker. Luxe, stijl en comfort kenmerken deze direct aan vaarwater gelegen woning. De woning ligt op een ruim hoekperceel van circa 353m2 en het aangrenzende water biedt een rechtstreekse doorvaart naar de Vinkeveense Plassen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: De woning is bereikbaar vanaf de Vinkenkade en beschikt over meerdere parkeerplaatsen op eigen perceel. Via de entree komen we in een hal met toiletruimte en meterkast. Via de hal komen we in een heerlijk ruime woonkamer met schuifpui naar de zonnige tuin (ZO) aan het water. Op de gehele begane grond ligt een prachtige natuurstenen vloer met vloerverwarming. De moderne open keuken is voorzien van een keramischekook plaat met RVS afzuiginstallatie, combi-magnetron/oven, vaatwasser en koelvriescombinatie. Grenzend aan de keuken is een ruime berging met opstelplaats voor wasmachine en droger. Hier bevindt zich tevens de C.V.-installatie.

Eerste etage: Via de trapopgang in de woonkamer komen we op de eerste etage. Op deze etage ligt een mooie gietvloer en bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche. De grootste slaapkamer heeft aangrenzend een ruime inloopkast. In de tweede slaapkamer is een vaste kastenwand. Onder de schuine kap is tevens extra bergruimte.

Tuin: Via de schuifpui komt u in de mooi aangelegde tuin voorzien van diverse terrassen. Het  aan de woonkamer grenzende vlonderterras loopt door tot aan het water. Aan de andere zijde van de tuin is een tweede ruim terras aangelegd. De waterkant is afgeschermd met een houten hek dat toegang geeft tot de hardhouten steiger. De tuin is verder voorzien van een grasveld en mooi aangelegde borders met volwassen beplanting. Vanaf de steiger stapt u zo uw boot in om te genieten van al het schoons dat het Vinkeveense Plassen gebied te bieden heeft . Aan de zijkant van de woning is een overdekte stalling voor fietsen.

Ligging; Deze recreatiewoning is gelegen aan de Vinkenkade in Vinkeveen en bevindt zich op park Buitenborgh, een afgeschermd recreatie gebied met enkel bestemmingsverkeer. De diverse jachthavens en bijbehorende restaurantjes in de buurt maken het tot een zeer prettige en gezellige leefomgeving. Het oude centrum van Vinkeveen met haar historische panden ligt vlakbij, maar ook het gezellige dorpscentrum van Abcoude ligt op steenworp afstand. Vinkeveen beschikt over een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen, diverse (basis)scholen en sportverenigingen. De woning is zeer centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht en in de buurt van uitvalswegen (snelweg A2 en de N201).

Bijzonderheden:
  • Directe open vaarverbinding naar de Vinkeveense Plassen
  • Aanlegplaatsen voor de boot
  • Zonnige tuin aan het water met ruim zonneterras en grote tuin
  • Riant perceel van 353 m2
  • Rolluik bij voordeur
  • Natuurstenen vloer met vloerverwarming begane grond
  • Gietvloer eerste etage
  • Veel bergruimte / vaste kasten
  • Schuifpui naar de tuin
  • De woning is volledig geïsoleerd
Overdracht Status Verkocht Prijs € 395.000,- kosten koper Prijs per m² € 5.486,11 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2000 Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 72 m² Woonkameroppervlakte 19 m² Perceeloppervlakte 353 m² Inhoud 250 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Inloopdouche, Wastafel Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2016, eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting 2 parkeerplaatsen op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente VINKEVEEN Sectie H Perceelnummer 2042 Index A189 Oppervlakte 353 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Vinkenkade 77 189 in Vinkeveen 3645 BX Vinkenkade 77 189 in Vinkeveen 3645 BX Vinkenkade 77 189 in Vinkeveen 3645 BX

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Vinkenkade 77 189, 3645 BX Vinkeveen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring