Mijn favorieten

Nieuws

Stijlvolle entree: 5 interieurtips voor de hal
Geplaatst op: 4 april 2019
Een hal of gang is een praktische ruimte. Je hangt er je jas op, bergt er je schoenen en tassen op en qua styling wordt er meestal niet echt iets aan gedaan. Zonde vinden wij! Want vaak is deze ruimte wel het visitekaartje van je huis! "You never get a second chance to make a first impression!" en dat geldt zeker ook voor de entree van je huis. Met al die jassen, tassen, schoenen en rondslingerende sleutels wordt je hal al gauw erg rommelig. Met deze tips maak jij van je hal een mooie binnenkomer.
#AANGEKOCHT | Penning 30 Mijdrecht
Geplaatst op: 4 januari 2019
Voor een van onze relaties hebben wij deze nette tussenwoning gelegen in de groene woonwijk Hofland-Zuid te Mijdrecht met succes kunnen aankopen. Deze woning is gebouwd in 1974 en is gelegen op loopafstand van een supermarkt, openbaar vervoer en eveneens op korte afstand van scholen, sportvoorzieningen en het dorpscentrum.
Verkoop stylingtips voor de woonkamer
Geplaatst op: 13 maart 2019
Bij het in de verkoop zetten van je huis is het een goede tijd om eens met een frisse blik naar je woning te kijken. Hoe maak je je eigen vertrouwde woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een koper die je niet kent?
#NIEUWINDEVERKOOP | Waterhoenlaan 13 in Vinkeveen
Geplaatst op: 6 maart 2019
#NIEUWINDEVERKOOP Wij hebben zojuist deze prachtige en ruim uitgebouwde eengezinswoning in de verkoop gekregen. De woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd en de zolderetage is met twee grote dakkapellen getransformeerd tot ruime slaapetage met badkamer.
#NIEUWINDEVERKOOP : WAETERRIJCK 6 | VINKEVEEN
Geplaatst op: 29 augustus 2018
Luxe vrijstaande villa op toplocatie aan de Vinkeveense Plassen! Vanuit eigen tuin direct de Vinkeveense Plassen op varen of een duik vanaf uw eigen steiger in het schoonste water van Nederland, bij deze woning kan dat allemaal!
Sneakpreview: achterbos 36 - R11
Geplaatst op: 9 mei 2018
Sneakpreview: binnenkort krijgen wij deze prachtige woning in de verkoop. Houdt onze website in de gaten!
VERKOCHT: Achterbos 50-R6 | VINKEVEEN
Geplaatst op: 10 augustus 2017
Klaar voor een Indian Summer? De kopers van deze recreatiewoning zeker wel! Op een super locatie in de Vinkeveense Plassen kunnen zij gaan genieten van al het moois dat ons plassengebied te bieden heeft.
#NIEUWINDEVERKOOP | Kreekrug 7 Waverveen
Geplaatst op: 30 mei 2017
Op zoek naar een gezinshuis midden in het Groene Hart van de Randstad? Deze geschakelde woning biedt een zee aan ruimte met vier ruime slaapkamers én een waanzinnig uitzicht over de achtergelegen weilanden. Gelegen aan de gezellige en uiterst kindvriendelijke Kreekrug in Waverveen.